σχετικά με εμάς

  • Εισαγωγή
  • Ιστορία
  • Βασικές αρχές
  • Όραμα

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στη HortiLand και στην ιστοσελίδα μας. Χαιρόμαστε για την επικοινωνία αυτή και για την ευκαιρία που μας δίνετε να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα της HortiLand.

Η HortiLand A.E. είναι μία επιχείρηση με διεθνή δραστηριότητα, γνωστή για τη μακρόχρονη εμπειρία της στην επιλογή ποικιλιών κηπευτικών, στην προώθηση νέων υβριδίων σπόρων και στην προμήθεια εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης.
Με τη σειρά HORTISEED καθώς και τις σειρές HORTIPLANT NUTRIENTS και HORTIBIOSERIES προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο προϊόντων στο σύγχρονο παραγωγό.

Μια ομάδα καλά καταρτισμένων γεωπόνων υποστηρίζει τους πελάτες μας, οι οποίοι εδρεύουν εκτός από την Ελλάδα, κυρίως στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στη Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της HortiLand και ειδικότερα η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργούν ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο τοπικό και διεθνές δίκτυο συνεργατών.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Καλώς ήρθατε στη HortiLand!

Ιστορία

Η HortiLand ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1992.
Από τότε, η κύρια δραστηριότητά της είναι η παροχή άριστης ποιότητας σπόρων υβριδίων και προϊόντων θρέψης φυτών για τον επαγγελματία παραγωγό.
Οι μακροχρόνιες σχέσεις της HortiLand με την Ανατολική Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, ώθησαν την επιχείρηση στη δημιουργία ενός θυγατρικού γραφείου, πλησιέστερου σε αυτές τις αγορές και συγκεκριμένα στην Αθήνα, με σκοπό την καλύτερη εμπορική και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της.
Το 2009 η HortiLand μεταφέρθηκε σε νέο επαγγελματικό χώρο 5.000 τ.μ. πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γραφεία, αποθήκες, θερμοκήπιο και δοκιμαστικό αγρό, όλα στον ίδιο χώρο, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μέγιστη αποδοτικότητα της οργάνωσης.
Σε αυτή τη νέα τοποθεσία, σήμερα η ομάδα της HortiLand εργάζεται σκληρά για να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών της και για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους.

Βασικές αρχές

  • ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  • ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
  • ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
  • ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όραμα

Το 2017 η HortiLand συμπλήρωσε 25 χρόνια λειτουργίας, έχοντας καθιερώσει το καλό όνομά της στην τοπική και στη διεθνή αγορά. Σκοπός μας είναι να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της εταιρείας δημιουργώντας μια αλυσίδα εταιρειών και διευρύνοντας τις δραστηριότητές μας, αποτελώντας έναν αξιόπιστο παράγοντα στη διεθνή αγορά.